Reacties ouders


REACTIES VAN OUDERS“Mijn dochter Lisa zit nu 4 jaar op Kidsafety. Lisa was een lief maar stil en teruggetrokken meisje en ze kwam breekbaar over op anderen. Kidsafety leek me goed om haar zelfvertrouwen een boost te geven. Toen ik hoorde dat ze een toque en een bitje nodig had, vreesde ik echter dat Lisa het niet leuk zou gaan vinden. Maar niks was minder waar! Heel enthousiast haalde ik ze op van haar proefles, nu dus 4 jaar geleden. Het leukste aan Kidssafety vindt Lisa de afwisseling tussen zelfverdedigingstechnieken en de spelletjes. Daarnaast heeft ze veel gehad aan de anti-pest technieken die op een leuke manier aangeleerd worden. Zo heeft ze geleerd om de negatieve woorden uit haar hoofd te halen, door zeĀ  in een denkbeeldige prullenbak (gemaakt van haar handen) te gooien. En om de woorden daarna in positieve zin om te buigen.

Ik zag dat haar zelfvertrouwen groeide als ze door zelfverdedigingstechnieken kon winnen van veel grotere kinderen.

In de afgelopen vier jaar zagen we onze Lisa groeien van een stil en verlegen meisje naar een jonge vrouw die veel steviger in haar schoenen staat! Die zich meer bewust is van haar emoties en hier beter mee om kan gaan!

Kidsafety heeft hier een grote bijdrage aan geleverd.

Kidsafety is een aanrader en Lex en Evi zijn toppers!”“Ik ben Kidsafety eeuwig en ontzettend dankbaar voor wat ze hebben bereikt met mijn zoon. Mijn zoon van 9 jaar zit sinds juni 2013 bij Kidsafety. Toen hij daar net begon had hij geen zelfvertrouwen meer en ook geen vertrouwen meer in de mensen om hem heen. In de weken daarna is hij gaan groeien door de goede begeleiding van de instructeurs van Kidsafety. Hij had eerst woede aanvallen, huilbuien en sloot zichzelf af. Door het sporten, de zelfverdedigingstechnieken en de begeleiding is hij na een aantal weken, beetje bij beetje uit zijn schulp gekropen. Hierdoor werd hij eindelijk weer zichzelf en had hij meer zelfvertrouwen. Hij kreeg er steeds meer plezier in. Hij durft nu eindelijk na lange tijd weer buiten te spelen. Ik ben Evi, Daan, Ed, Wendy en alle instructeurs zo enorm dankbaar want ik heb mijn zoon weer terug.”


“Ik heb mijn 2 dochters op Kidsafety zitten omdat ik vind dat je in deze tijd op alles voorbereid moet zijn. Bij Kidsafety ligt ook de nadruk op het proberen te voorkomen van een aanvaring, met zo min mogelijk geweld. ‘Safety’ is dan ook het keywoord. Meteen wordt ook aan de conditie iets gedaan, ook zeer belangrijk. De instructeurs weten waar ze mee bezig zijn. Kidsafety vind ik een heel goede aanrader.”
“Toen mijn zoon (7 jaar) begon aan Kidsafety was hij wat teruggetrokken. Liet over zich heen lopen, kort om hij kwam niet voor zichzelf op. De eerste 3 maanden moest hij ook wennen aan Kidsafety omdat hij juist leert om voor zichzelf op te komen. Nu vindt hij het helemaal leuk en loopt met opgeheven hoofd en rechte schouders. Ook buiten Kidsafety is zijn zelfvertrouwen gegroeid.”


“Ik heb 2 kinderen die bij Kidsafety sporten. Een jongen van 8 jaar oud en een meisje van bijna 7 jaar oud. De reden dat wij (ouders) met de kinderen naar Kidsafety zijn gegaan is vooral om ze weerbaarder te maken zodat zij zich beter staande kunnen houden in deze maatschappij.”“Onze zoon begon heel verlegen en rustig. Nu is hij veel losser geworden en durft hij op te treden wanneer kinderen ruzie hebben, hij gaat er nu gewoon tussen staan en haalt ze uit elkaar. Dit zou hij eerst nooit gedaan hebben. Zijn zelfvertrouwen is ook veel meer gegroeid, dit hebben wij te horen gekregen van zijn juffrouw op school. Onze dochter begon ook verlegen en rustig. Zij vindt vooral de spelletjes leuk, zij doet hier heel graag aan mee. Ze vinden het allebei zoooooooooooooo leuk dat ze geen week willen overslaan. De tijd kan op woensdag niet snel genoeg gaan, om hun om te kleden en weg te rijden.”


“Mijn zoon is van een stil teruggetrokken en schuw jongetje veranderd in een stoere vent die niet meer bang is om van zich af te bijten wanneer dit nodig is. Zijn zelfvertrouwen is ontzettend gegroeid!!”